• Email : alida@surya.hr

  • Telefon : +385 99 675 1745

Lucia M. Omrčen
luciaSvakim se danom  krećemo, svaki nas korak vodi naprijed. Ako to činimo svijesno i opušteno, mijenja se naša percepija, postajemo skladni sa okruženjem, spontani, slobodni…  To je ono što želim prenijeti. izmjenu primanja i davanja, cikličnog čišćenja organizma i uma. Dah je energija koja nas oslobađa blokada. Svi smo djeca ovog velikog svijeta, a uz malo truda moguća je pozitivna promjena, koja poboljšava Slobodu izražaja svake individue kroz naučene  sposobnosti. Uz pokret, tu je i dah, koji nam daje savršenu kvalitetu života kod sebe, a time utječe i na druge.
Yoga je odličan način kako se približiti sebi, kozmičkoj svijesti. Sjedinjenje, mir, usredotočenost, snaga, uravnoteženost, sklad i fleksibilnost su predivne kvalitete koje joga kultivira. Svatko od nas ima mnoštvo neotkrivenih osobina koje samo čekaju da budu njegovane i izražene. Svojim osjećajem slobode, kreativnosti i razumijevanja  želim pozvati ljudski potencijal, kako bi zajedno stvorili bolje razumijevanje jedni za druge, mogućnost otvorenosti, predanosti i sigurnosti. Volim pomoći drugima, osjećam da je pokret moj osobni izražaj - kroz ples, meditacije, joga satove i putem dodira u masaži.
Ples sam studirala kod Tchepko Dan Agbetou-a uz Gilda Rebello, Alex Frei, Matthew Thomas I druge. Meditaciju i Theta Iscijeljivanje učila sam kod Gorana Karne, Alide Del Bianco, Steve Parkera, Sumant Kant Kaula, Vianne Stibal, a čitanje iz dlana kod Sumeeta Kaula. Thai Yoga masažu završila sam kod Suzane Janković, a učitelji joge bili su mi: Tihana Curović, Bhavini Sharma, Marvin Berenos, Rory Higham, Anna-Carin Tall, Manjeet Mathur i Merel Martens.
Obzirom na to da sam učila od raznih učitelja, moj stil je raznolik. Trenutno u mojoj praksi i podučavanju  joge prevladava “Hatha flow”, kombinacija slijeda pokreta skinkronizirani dahom, sa duljim zadržavanjem  položaja,  kako bi se osvijestio korektan i zadržao ugodan položaj. Sporiji slijed omogućava svjesnost pokreta, što je odlično i za vjezbače koji počinju, za vjezbače sa ozlijedama, i za one koji  vole laganiji tempo. Intenzitet unutar satova različit je i prilagođen.  Pronađite još danas grupu koja vam odgovara! Veselim se vašem dolasku! Namaste