• Email : alida@surya.hr

  • Telefon : +385 99 675 1745

masaza2 

Thai Yoga Masaza
Thai Yoga Masaza jedinstvena je vrsta rada na tijelu, koja kombinira dinamicnu i terapeutsku akupresuru, refleksologiju, istezanje, opustanje i blagu kiropraktiku. Masaza se prima sa odjecom, bez ulja. Terapeut prolazi akupresurnim tockama po meridijanima (energetskim kanalima), i time oslobađa blokade koje djeluju na psihofizicko stanje. Uz lagano razgibavanje i istezanje, poput pasivnog vjezbanja joge, tijelo bez napora postaje gipkije i opustenije, a um smireniji.  
Thai yoga Masaza preporuca se svakome, osobito kod glavobolja i migrena, boli u ledima i ramenima, kod stresa, pri oporavku nakon srcanog ili mozdanog udara, kod probavnih smetnji (narocito zatvor), teskoca s disanjem (astma, bronhitis), kao i kod emocionalnih teskoca (narocito depresija).

Aroma terapija i terapija zvukom
Svatko voli masažu. Postoji toliko vrsta masaže da je ponekad teško izabrati. Ipak tko se odluci za Aromaterapeutsku masazu u kombinaciji sa  zvukom treba znati da je ona spoj prekrasnih etericnih ulja, pozitivne energije, carobnih vibracija instrumenata kao sto su gong i tibetanske zdjele i dodira aromaterapeuta koji ce vas odvesti u prekrasno opustanje uma,tijela i duse. Ova masaža posebno se preporuča za poboljšanje cirkulacije, eventualne kožne probleme, bolove u tijelu, smanjivanje stresa i problema psihološko- emotivne prirode. Etericne mjesavine i vibracije iskonskih instrumenata uskladjeni sa prirodnom frekvencijom naseg bica na svim razinama.Aromaterapeutski tretman uvelike poboljsava kvalitetu naseg zivota i pomaze nam u ocuvanju prirodnog balansa izmedju nas i prirode, jer putem takve masaze okrecemo se iskonskim vrijednostima koje nas vracaju u zagrljaj  majke Zemlje.
Osnova aromaterapeutske masaže je lagani dodir, ali i duboki pritisci prstima da se  opuste mišići  i smanji bol.  Uz pomoc mjesavina etericnih i baznih ulja odlično deluje na naše zdravlje i raspoloženje, poboljšava krvotok, opušta mišiće, podstiče probavu, ubrzava metabolizam, pospješuje izbacivanje stetnih toksina iz organizma, smanjuje bol, djeluje blagotvorno na unutrašnje organe.Sve nase tegobe bilo fizicke, bilo psihicke prirode mogu se ublaziti vrlo jednostavno sa magicnim triom RUKE, ULJA I GONG

Abyangham masaža
Abyangam masaža je opuštajuća i uzemljujuća drevna ayurvedska masaža s toplim uljima kojom otpuštamo toxine na tjelesnom i mentalnom nivou, te usklađujemo prirodnu ravnotežu naših Dosha, posebno djeluje na Vata poremećaje koji uzrokuju oko 80% bolesti. Ova vrsta masaže
hrani cijelo tijelo,daje mišićima i svim ostalim tkivima potrebne hranjive sastojke, osnažuje udove, podmazuje zglobove, stimulira cirkulaciju, stimulira sve unutarnje organe, omogućava detox čitavog tijela, pokreće limfu što dodatno pridonosi detoxu, pojačava snagu, umiruje živčani sustav, omogućava bolji i dublji san, poboljšava vid, ubrzava rast kose koja postaje punija i sjajnija, njeguje i hrani kožu, bore se smanjuju i nestaju te umiruje Vatu i Pittu i stimulira Kaphu. Masaža traje sat vremena i primjenjuje se na čitavo tijelo.

Ayurvedska Marma terapija
Marma terapija je energetski ayurvedski tretman koji dodirom 107 energetskih točaka omogućava da djelujemo na energetske tokove u tijelu, otpuštamo blokade i stimuliramo protok prane. Marma Terapija ublažava duboku bol u tkivima, otpušta toxine na svim nivoima, koža postaje zdravija, uravnotežuje tjelesnu temperaturu i doshe,poboljšava imunitet. potiče lučenje neurotransmitera kao što su serotonin i melatonin, poboljšava mentalni fokus, omogućuje dublji san, omogućava dublji san, djeluje na promjenu naše percepcije i otvara našu svijest za nove mogućnost te poboljšava kreativnost i stimulira njegu, prihvaćanje i ljubav prema sebi.

Shirodara masaža
Shirodhara masaža je jedinstvena Ayurvedska terapija koja djeluje na živčani sustav, opušta, umiruje, te pročišćuje um i cijeli živčani sustav. Kod masaže se koristi toplo ulje ili neka druga tekućina koja tijekom 40-ak minuta neprestano kaplje na čelo na ajna marmu, mjesto gdje se nalazi velika koncentracija živaca. To stvara vibraciju, a isto tako prodire u tkivo, te djeluje na živčani sustav koji se duboko opušta. Njezino pozitivno djelovanje se može usporediti s djelovanjem meditacije. Shirodhara masaža otpušta simptome PTSD-a, anksioznosti, nesanice, stresa, umora, napetosti, brige, straha, glavobolje, depresije, jet-lag-a, visokog krvnog tlaka, poboljšava imunitet, fokus i koncentraciju, te revitalizira i donosi novu energiju u cijeli sustav što stvara osjećaj zadovoljstva i opuštenosti. Masaža se može primjenjivati kod svih Dosha.