• Email : alida@surya.hr

  • Telefon : +385 99 675 1745

enter2 

Individualni Thetahealing tretman
Thetahealing je snažan i precizan instrument za iscjeljenje tijela, uma i duha.
Dozvoljava nam uspješnu i nježnu terapiju na svim poljima života, pronalazeći temeljne uzroke bolesti , kao manifestacije određenog mentalnog ili emocionalnog obrasca i neravnoteže u našem biću.
Ovaj jednostavan i dubok način iscjeljivanja promijenio je zdravlje i omogućio emotivnu samospoznaju mnogima već nakon jednog tretmana.
Za vrijeme tretmana možete spoznati Vaš život na potpuno drukčiji način, iskusiti najdublje osjećaje, senzacije milosti, čak i buđenje Vaših duhovnih veza i intuitivnih sposobnosti, te iscijeliti sve oblike poremećaja i bolesti.

Tretmani sa djecom
Thetahealing se koristi i sa djecom jer mnogi od njih imaju probleme u školi, poteškoće sa svojim razvojem i sa buđenjem svog identiteta te duhovnih sposobnosti.
Pronalaženjem uzroka problema, mogu se iscijeliti gotovo svi emocionalni poremećaji i bolesti.
Isto tako, može poslužiti kao vodstvo onima koji imaju probleme u povezivanju sa svojim tijelom, prihvaćanju svoje senzibilnosti i prilagođavanju modernom životu zadržavajući pritom svoju osobnost.

Tretmani sa životinjama
Thetahealing se može primijeniti i na životinjama. Životinje, isto kao i mi, nose osjećaje, vjerovanja, te se upravo zbog toga može koristiti da se promijeni ponašanje domaćih životinja.
Slobodno nam se obratite ako imate više pitanja na ovu temu putem našeg kontakt obrasca ili nas posjetite u našem centru.

Regresoterapija
Regresija je putovanje u skrivene dijelove naše podsvjesti, naše najdublje mentalne i emocionalne obrasce, duboko pohranjena sjećanja i imprinte u morfogenetičkom polju DNK
Zajedno ćemo putovati u korjenje Vaših trauma i blokada, te uz osvješćivanje istih iscijeliti i otpustiti sve ono što vam više nije potrebno.
Uz  vibracije Kristala stvorit ćemo siguran prostor u kojem  ćete osvjestiti sve ono što Vas sputava da budete u miru i harmoniji  sa samim sobom .
Regresoterapija traje 120 minuta sa pripremim razgovorom i svim objašnjenjima koja su vam potrebna da se opustite i na najbolji mogući način iscijelite svoje biće

Energetsko pročišćavanje Vašeg doma, radnog mjesta ili poslovnog prostora

U današnje vrijeme postoji mnogo alternativnih načina mijenjanja energetske atmosfere u prostorima.
Thetahealing je vrlo snažna energetska tehnika koja nam omogućuje stvaranje posebne veze sa svakim prostorom, sagledavanje energije i memorije koje taj prostor nosi te potpuno pročišćavanje i transformaciju energetske atmosfere utjecajem nove energije koja daje blagostanje, bolje spavanje, veći protok energije.
Dok recimo trgovinama i ostalim radnim mjestima daje više produktivnosti, izobilja i blagostanja.
Ovaj proces rada je uvelike povezan sa vlasnikom prostora jer vlasnik upravlja tim prostorom i samim time, On je sastavni dio energije koju želimo očistiti i promijeniti.
Pročišćavanje energije prostora naravno uvelike ovisi od veličine, ali recimo, po dosadašnjim statistikama potpuni proces pročišćavanja energije izvršen je u trajanju od 2 - 8 sati po objektu.
Nakon prvog tretmana određuje se individualna paket-ponuda odnosno količina tretmana potrebna za potpunu transformaciju energije prostora. Dakle, ovisno o kvadratnoj površini, kompleksnosti objekta i trenutnom energetskom stanju prostora.
Zbog navedenih razloga smatramo kako je mogućnost individualnog pristupa u stvaranju paket-ponuda, zapravo, najbolje rješenje.